Koncertarrangør: ”Rocazino-festen ender med overskud”

Weekendens Rocazino-koncert i Vesterhavshallen ender med overskud. Det fortæller medarrangør af koncerten Jonas Borch.

Onsdag aften regnede arrangørerne på det og weekendens Rocazino-koncerten ender med et overskud. Foto: Andreas Bach Hougaard

Onsdag aften regnede arrangørerne på det og weekendens Rocazino-koncerten ender med et overskud. Foto: Andreas Bach Hougaard

Af Sofie Secher Karlsen, 2. oktober 2014

Lørdag den 27. september var Vesterhavshallen i Ringkøbing forvandlet til centrum for en ægte firserfest med blinkende lys, god stemning og firserbandet Rocazino.

Fem dage senere har arrangørerne regnet på det. Koncerten ender med et overskud. Et overskud som inden koncerten havde lange udsigter.

”Indtil en uge før koncerten var vi lidt utrygge. Men i de sidste fire-fem dage inden koncerten oplevede vi virkelig en eksplosion i billetsalget,” fortæller Jonas Borch.

For tidligere koncertarrangører er koncerterne i Vesterhavshallen endt med underskud, men denne gang har arrangørerne ramt plet.

Ekstra reklame giver overskud til lokalt behandlingshjem

Med et ikke særligt prangende billetsalg besluttede arrangørerne en uge før koncertfesten at fange ringkøbingensernes opmærksomhed.

I forbindelse med fejringen af Ringkøbing Gardens 40 års fødselsdag gik koncertarrangørerne en tur op gennem gågaden med et stor skilt og klar til en snak med byens handlende.

Og noget tyder altså på, at det virkede. I den sidste uge op til koncerten blev der solgt over 100 billetter. Dertil skal lægges de 50, som blev solgt i døren på festaftenen.

Jonas Borch er glad for festkoncertens overskud, men han er ikke den eneste. Overskuddet går til det lokale behandlingshjem, Schuberts Minde, og viceforstander Trine Brunsgaard Nielsen glæder sig til, at tallene er talt sammen, og overskuddets størrelse kendes.